Ingredienser:
- 4 stk kyllingebryst uden ben
- 2 spsk maizena
- Salt og peber efter smag
- 1 stort løg (skåret i strimler)
- 3 fed hvidløg (presset)
- Saften af ½ citron
- 1 kop kyllingeboullion
Fremgangsmåde:
Bland maizena med salt og peber. Drys blandingen ud over kyllingebrysterne. Spray en slip-let pande med en smule olie og steg kyllingestykkerne i omkring 5 minutter.
Læg kyllingebrysterne over i et ildfast fad. Hæld nu løg og hvidløg på panden og steg det i 1 minut. tilsæt citronsaft og kyllingeboullion og kog det op. Hæld massen over til kyllingestykkerne og stil fadet i en 175 grader varm ovn i ca 30 minutter.
Server varm - Familien kan spise ris/pasta til.
Velbekomme...!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar