Ingredienser:
- 6 Spsk. Havreklid
- 2 Spsk. Hvedeklid
- 1 æg
- 1 æggehvide
- 1 tsk. Bagepulver
- 3 Spsk. Fromage Fraiche 0,2%
- 1 tsk. Vanilieessens
- 1 tsk. Sødemiddel (flydende)
- 5 tsk. Kanel
- (2 stk. Gulerødder) (Hvis du har en PV dag)
Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser. Hæld dejen i en form og bag den i ovnen ved 175 grader i 30 minutter. Herefter skruer du ned til 150 grader og bager den yderligere 10 minutter
Kagen er færdig og huset dufter fantastisk. I Attack fasen må du spise en fjerdedel af kagen på en dag. Den smager skønt i lun tilstand - ved ikke hvordan den smager kold, for da var hver en krumme spist af Familien Danmark. :o)
Velbekomme...!
Først vil jeg sige at det er en rigtig god blok..
SvarSletMen kanel kagen er dog det tørreste og kedeligste jeg har smagt i mit liv.............