Ingredienser:
- 600 gram kyllingebryst i tern
- 450 gram Creme Fraiche 0,2%
- 2 fed presset hvidløg
- 1 tsk kanel
- 2 knivspids Cayennepeber
- 1 tsk stødt Koriander
- 3 tsk stødt ingefær
- Salt & Peber
- 1 dl. vand
- saft fra en ½ citron
I en skål blandes Creme fraiche samt krydderier og citronsaft.
Herefter tilsættes kyllingebryst i tern.
Marineres i køleskabet (gerne 24 timer) men vi nøjedes med 3 timer.
Herefter steges den pressede hvidløg i en gryde. Tilsæt vand.
Tilsæt nu den marinerede kylling og lad det stege/koge i omkring 1 time - ved svag varme og med låg på gryden.
Serveres varm
(Familien kan spise kogte ris til)
- Retten ser måske lidt farveløs ud, men den smager skønt..!
Velbekomme..!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar