(Billede er lånt herfra, da jeg glemte at fotografere)
Ingredienser:
- 1 hel pose Jumbo Rejer (frost)
- ½ kop Worchestershire sauce
- 2 fed hvidløg (fint hakket)
- 1½ dl. kyllingeboullion
- Saft fra en halv citron
- 2 Spsk Creoler krydderi
- 1 spsk maizena
- 2 spsk vand
Creoler Krydderi:
3 Spsk røget paprika
2 tsk salt
2 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
1½ tsk. Cayenne peber
1 tsk stødt peber
1 tsk. Oregano
Fremgangsmåde:
I en varm pande, sprayet med en smule olie, hælder du de optøede rejer. Steg dem til de bliver lyserøde, det tager ca 5 minutter. Herefter tilsætter du Creoler krydderiet, hvidløg samt Worchestershire sauce og lader rejerne stege yderligere 2 minutter.
Tilsæt nu kyllingeboullion og lad det simre i ca 5 minutter. Bland vand og maizena i en kop og hæld blandingen i retten, varm op så du ser at det tykner og server varm
Familien kan spise kogte Nudler til
Velbekomme..!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar