navbar


fredag den 20. januar 2012

Chili Chicken Gumbo

Aftensmad:
Ingredienser:
  • 450 gram Kyllingebryst eller filet skåret i tern
  • 1 stort løg skåret i tern
  • 1 rød peber skåret i tern
  • 250 gram champignon skåret i kvarte
  • 1 tsk Chilipulver
  • 2 tsk Cayennepeber
  • 1 tsk oregano
  • 1 ds. flåede tomater
  • 1 spsk maizena
  • 2 spsk Vand

Fremgangsmåde:
Steg kødet af i bunden af en sautepande som er blevet sprayet med en smule olie. Når kødet er gennemstegt og en anelse brunet, tages det af panden.

Herefter steges løg, peberfrugt og champignon i den selvsamme pande i minimum 5 minutter. Herefter tilsættes den stegte kyllingekød og du fortsætter stegningen i yderligere 5 minutter. Tilsæt nu de flåede tomater og alle krydderier, læg låg på og steg videre ved svag varme i yderligere 10 minutter.

Maizena og vand røres sammen i en kop og hældes nu ned i gryden. Rør rundt og lad det simre i 2-3 minutter. Server retten dampende varm.

En både fyldig og cremet ret som overhovedet ikke virker fedtfattig selv om den er det..! Familien kan evt. spise retten med ris til.

Velbekomme..!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar