navbar


mandag den 23. januar 2012

Creoler Rejer

Aftensmad:
(Billede er lånt herfra, da jeg glemte at fotografere)

Ingredienser:
  • 1 hel pose Jumbo Rejer (frost)
  • ½ kop Worchestershire sauce
  • 2 fed hvidløg (fint hakket)
  • 1½ dl. kyllingeboullion
  • Saft fra en halv citron
  • 2 Spsk Creoler krydderi
  • 1 spsk maizena
  • 2 spsk vand

Creoler Krydderi:
3 Spsk røget paprika
2 tsk salt
2 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
1½ tsk. Cayenne peber
1 tsk stødt peber
1 tsk. Oregano

Fremgangsmåde:
I en varm pande, sprayet med en smule olie, hælder du de optøede rejer. Steg dem til de bliver lyserøde, det tager ca 5 minutter. Herefter tilsætter du Creoler krydderiet, hvidløg samt Worchestershire sauce og lader rejerne stege yderligere 2 minutter.

Tilsæt nu kyllingeboullion og lad det simre i ca 5 minutter. Bland vand og maizena i en kop og hæld blandingen i retten, varm op så du ser at det tykner og server varm

Familien kan spise kogte Nudler til

Velbekomme..!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar