navbar


søndag den 8. januar 2012

Marineret Indisk Kylling

Aftensmad:
Ingredienser:
  • 600 gram kyllingebryst i tern
  • 450 gram Creme Fraiche 0,2%
  • 2 fed presset hvidløg
  • 1 tsk kanel
  • 2 knivspids Cayennepeber
  • 1 tsk stødt Koriander
  • 3 tsk stødt ingefær
  • Salt & Peber
  • 1 dl. vand
  • saft fra en ½ citron
Tilberedning:
I en skål blandes Creme fraiche samt krydderier og citronsaft.
Herefter tilsættes kyllingebryst i tern.
Marineres i køleskabet (gerne 24 timer) men vi nøjedes med 3 timer.

Herefter steges den pressede hvidløg i en gryde. Tilsæt vand.
Tilsæt nu den marinerede kylling og lad det stege/koge i omkring 1 time - ved svag varme og med låg på gryden.

Serveres varm
(Familien kan spise kogte ris til)

- Retten ser måske lidt farveløs ud, men den smager skønt..!

Velbekomme..!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar