navbar


mandag den 16. januar 2012

Kalkun i Kokosmælk

Aftensmad:
Ingredienser:
  • 450 gram Kalkunbryst i tern
  • 2 løg
  • 2 porrer
  • 75 gram Broccoli
  • 1 stk Rød peberfrugt
  • 200 ml Kokosmælk (light)
  • ½ tsk Stødt nellike
  • 1 tsk Karry
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. Kanel
  • 1 tsk. stødt Ingefær
  • Saften af ½ lime

Fremgangsmåde:
snit alle grøntsager, og skær kødet i tern.

Steg kødet i en sautepande sprayet med en smule olie. Tilsæt alle grøntsager og krydderier. Hæld til sidst kokosmælken i og lad det simre med låg på -  ved middel varme i 15 minutter. Smag til med saften af en ½ lime og server rygende varm.

Familien kan spise kogte ris til

Velbekomme..!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar