navbar


søndag den 29. januar 2012

Citron-Hvidløgs Kylling

Aftensmad:
Ingredienser:
  • 4 stk kyllingebryst uden ben
  • 2 spsk maizena
  • Salt og peber efter smag
  • 1 stort løg (skåret i strimler)
  • 3 fed hvidløg (presset)
  • Saften af ½ citron
  • 1 kop kyllingeboullion

Fremgangsmåde:
Bland maizena med salt og peber. Drys blandingen ud over kyllingebrysterne. Spray en slip-let pande med en smule olie og steg kyllingestykkerne i omkring 5 minutter.

Læg kyllingebrysterne over i et ildfast fad.  Hæld nu løg og hvidløg på panden og steg det i 1 minut. tilsæt citronsaft og kyllingeboullion og kog det op. Hæld massen over til kyllingestykkerne og stil fadet i en 175 grader varm ovn i ca 30 minutter.

Server varm - Familien kan spise ris/pasta til.

Velbekomme...!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar