navbar


søndag den 29. januar 2012

Dukan Kakao Muffins

Dessert:
Ingredienser:
(4 stk.)
  • 8 spsk. Havreklid
  • 4 spsk. Hvedeklid
  • 2 æg
  • 5 Spsk Fromage Fraiche 0,2%
  • 3 tsk Kakaopulver (sukkerfri)
  • 3 tsk. Flydende sødemiddel
  • 2 tsk. Bagepulver

Fremgangsmåde:
Del æggene i hvider og i blommer. Start med at piske æggehviderne helt stive i deres skål. De skal være så stive, at du kan vende bunden i vejret på skålen, uden at de falder ud.

I en anden skål har du æggeblommerne, og tilsætter fromage Fraiche samt sødemiddel. Pisk massen med en elpisker til massen er lysegul og luftig.

Bland de tørre ingredienser i en tredje skål. Du kan med fordel sigte kakaopulveret ned til mel og bagepulver, for at sikre, at du ikke får kakaoklumper i din dej.

Nu hælder du forsigtigt den tørre blanding af kakaopulver og havreklid osv. ned i skålen med æggeblomme-massen. Vend det forsigtigt sammen så det kommer til at ligne en dej a la Dukan muffins. Herefter blander du ske for ske denne masse ned til æggehviderne og vender forsigtigt masserne sammen. Du skal ikke røre så kraftigt at du slår luften ud af de stive æggehvider. Når massen er jævn, fordeler du dem i 4 muffinsforme.

Bages i en forvarmet ovn på 175 grader i 20 minutter

Velbekomme...!


N.B. Du må spise 1 stk. muffins pr. dag og har derved dækket dagens indtag af Havreklid i Cruise fasen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar