navbar


onsdag den 11. januar 2012

Dukan Kanelkage

Dessert:
Ingredienser:

  • 6 Spsk. Havreklid
  • 2 Spsk. Hvedeklid
  • 1 æg
  • 1 æggehvide
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 3 Spsk. Fromage Fraiche 0,2%
  • 1 tsk. Vanilieessens
  • 1 tsk. Sødemiddel (flydende)
  • 5 tsk. Kanel
  • (2 stk. Gulerødder) (Hvis du har en PV dag)



Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser. Hæld dejen i en form og bag den i ovnen ved 175 grader i 30 minutter. Herefter skruer du ned til 150 grader og bager den yderligere 10 minutter

Kagen er færdig og huset dufter fantastisk. I Attack fasen må du spise en fjerdedel af kagen på en dag.  Den smager skønt i lun tilstand - ved ikke hvordan den smager kold, for da var hver en krumme spist af Familien Danmark. :o)


Velbekomme...!

1 kommentar:

  1. Først vil jeg sige at det er en rigtig god blok..
    Men kanel kagen er dog det tørreste og kedeligste jeg har smagt i mit liv.............

    SvarSlet